Månadsbrev September 2021

Publicerad onsdag 1 sep 2021, 11:05

På söndag den 5 september inviger vi vår nya lekplats med massa roliga aktiviteter för barn. En separat inbjudan har skickats ut tidigare och vi är glada att vi redan har fått många anmälningar.

Vi vill påminna om vikten av att göra en ventilationsgenomgång för att våra hus och vi som bor där ska må så bra som möjligt. Ett lämpligt intervall att se över ventilation är 3-4 år för att säkerställa att luftflödet i huset är som det ska vara. TG Ventilation har utfört arbete i våra hus tidigare vilket gör det enkelt att anlita dem. Ett tips till er som funderar att anlita dem är att gå ihop med sina grannar för att dela på kostnader för maskiner och framkörningsavgiften. Ni når TG Ventilation på 031 43 03 90.

Den 30 september utgår TV6 ur vårt kanalutbud. Nordic Entertainment Group har beslutat att ändra utbud och inriktning på TV6 som tidigare har varit en del av ”fri tv-utbudet”. Avgiften och andra tjänster påverkas inte att förändringen. Mer information finns på tele2.se/fastighetsagare/tv6

Höstens städdag är planerad den 17 oktober, kl 11.00. På städdagen kommer vi att bland annat ta bort de döda häckarna som är planterade mellan hus 38 och 40. Vi kommer också att göra fint med ny jord och gräs på plätten bredvid.

Med vänliga hälsningar

Patric, Karin och Amra

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.