Månadsbrev Maj 2021

Publicerad lördag 29 maj 2021, 09:00

Månadsbrev Fältkanonen

Vi vill börja med att tacka er alla för deltagandet på städdagen.

  • Arbetet med lekplatsen har dragit ut på tiden på grund av förseningar från leverantören. Vi räknar med att leveransen når oss under nästa vecka. Därefter behöver lekplatsen besiktas innan den är godkänd för användning. Vi återkommer med besked via mejl när detta är klart. Innan lekplatsen är slutbesiktad är det alltså INTE tillåtet att använda lekplatsen.
  • ComHem har köpts upp av Tele2 och byter därför namn till Tele2. Det innebär inga förändringar för våra avtal, utan det är endast nytt namn. Information om hur man kontaktar Tele2 finns på vår Hemsida under fliken Gruppavtal med Tele2
  • Inför sommaren och då många kanske planerar att måla huset, förrådet eller ytterdörren så finns färgkoderna på vår hemsida. Funderar du på att beställa markiser, så skall det vara gröna som färgen på våra ytterdörrar.
    Behöver ni komplettera era horisontella falspaneler så behöver dessa specialbeställdas. Kontakta styrelsen via mejl senast den 6 juni.

  • En fråga som togs upp på vårt Årsmötet var vem som äger och ansvarar för underhåll av planket mot Kortedalavägen. Enligt Lantmäteriet: Ärendenr: O076860 ansvarar fastighetsägaren för att reparera och underhålla plank/förråd men föreningen ansvarar för färgskiktet. Det står också att detta inte får hindra fastighetsägaren att reparera, underhålla och förnya sitt plank/förråd. Till det berörda fastighetsägarna Alivallsgatan 10-16 och 20-26 rekommenderar vi att ni tillsammans tittar över det ni behöver byta. Behöver det sedan målas ber vi er ta kontakt med Styrelsen.

  • Vi vill återigen påminna om att man inte ska slänga trädgårdsavfall och annat avfall i skogen mot Kortedalavägen. Varje hushåll ska hantera sitt avfall på egen hand. Vi har satt upp en skylt om detta.

  • Tänk på våra barn när ni kör i området. Sänk hastighet och var uppmärksam.

  • Den 21 augusti är det tänkt att invigning av vår nya lekplats ska äga rum, förutsatt att detta kan utföras i enlighet med restriktionerna. Har ni förslag på aktiviteter vi kan anordna i samband med det är ni välkomna att lyfta fram dessa. Vi håller redan nu tummarna för att vädret står på vår sida!

Mvh Styrelsen

Patric, Amra, Karin, Fikret, Malika

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.