Månadsbrev Februari 2020

Publicerad måndag 17 feb 2020, 18:07

Hej kära grannar,

Vinter men ändå inte. Får hoppas på lite snö och vinter för det är ju sportlov och visst hade det varit roligt för barnen med lite snö.

Redan nu vill vi att ni reserverar måndag 6 april för vårt Årsmöte kl 18.30.

Platsen för detta kommer att vara Kviberg Park (Serneke Arena) vid Kvibergs Fotbollsplaner. Kallelse med tid och plats kommer att skickas ut vid senare tillfälle.

Om ni inte vet vart detta ligger kan ni alltid fråga en granne.

Det är även dags att skicka in motioner till årsmötet. Detta kan ni göra under hela februari månad sista dagen för detta är alltså 29/2. Det går bra att maila in motioner till

styrelsen@faltkanonen.se eller lägga den i brevlådan utanför Glashuset.

Vi kommer också att vilja ha in årets vattenavläsning vi vill att ni gör detta mellan 1-15 mars. Vi vill att ni tar ett Foto på er vattenmätare och skickar bilden i ett mail till kassor@faltkanonen.se eller ett MMS till 0706-812227. Det är viktigt att ni också talar om vilken adress ni bor på så vi kan fakturera rätt hushåll.

Så här ser vattenmätaren ut:

- Vid avbokning av glashuset önskar vi alla att man gör detta i god tid eller så snart man vet. Detta för att andra ska ha möjlighet att boka den. Styrelsen har även satt upp en ”Rökning förbjuden skylt” i Glashuset.

- Vi kommer även kolla med Com Hem om vi kan få till ett annat avtal. Avtalet som vi har nu har funnit i många år.

- Föreningen har köpt en batteridriven slagborrmaskin.

- Vi har planer på att flytta delar av den gamla lekplatsen till gräsplätten mellan husnummer 48 och 52. Vi har även hittat en ny lekställning som man tänkt sätta upp där. I samband med det kommer man även stänga igen gången och plantera en häck där så att våra barn är säkra.

Har man förslag på vad man kan göra med den delen som den befintliga lekplatsen finns, får man gärna lämna en motion till årsmötet.

- Då vi vet att vi har råttor i vår område så ber vi alla att tänka på att stänga ordentligt vid sopställen och att vi inte heller att ni matar småfåglarna med fågelfrö så detta lockar till sig råttorna.Mvh Styrelsen

Patric, Karin och Mirre

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.