Månadsbrev Augusti 2021

Publicerad söndag 1 aug 2021, 11:03

Äntligen så kan vi glädja er alla med att vår nya lekplats är färdig och besiktas, detta innebär att det nu att det fritt fram för alla att använda vår nya lekplats.

Vi hoppas att alla barn kommer att gilla vår nya lekplats som vi har kämpat hårt med för att få färdig.

Vi har tyvärr haft otur med vår leverantör som lovat oss leveranser för flera veckor sedan. Det skylls så klart på Covid-19. När leveransen kom så fattades förstås bultar. För att få vår lekplats godkänd och säker krävs det ju originalbultar så då fick vi vänta igen.

Vi vill speciellt tacka våra grannar på nr 32, Jenny och Erik som har skänkt föreningen den lilla vita lekstugan som nu står på vår nya lekplats. Stort tack vi hoppas att den kommer att uppskattas av barnen som leker på vår nya lekplats.

Vi planerar också för att ha en invigningsfest på lekplats och nytt datum för det är söndag den 5 september. Mer information kommer senare.

Det är också fritt fram att använda vår gästparkering framför lekplatsen.

Vi vill också passa på att påminna om att det som inte klippt sina häckar att det är dags att göra och glöm inte utsidan av häcken.

Om ni åker bort på er semester se till att informera era grannar enligt vår Grannsamverkan. Lås er brevlåda eller se till att någon tömmer er brevlåda allt för att det inte skall se ut som om ni är bortresta och därför locka till sig tjuvar.

Vi vill passa på att önska alla en riktigt skön sommar

Mvh Styrelsen Samfälligheten Fältkanonen Kviberg

Amra, Patric, Karin, Fikret och Malika

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.