Fogning/asfaltering steg 2 av Alivallsgatan den 17:e – 20:e okt

Publicerad måndag 7 okt 2019, 21:35

Viktig information!

Fogning/asfaltering steg 2 av Alivallsgatan den 17:e – 20:e okt

PEAB/Göttsche Entreprenad kommer under tiden 17:e till 20:e oktober att utföra fogning av asfalten som steg 2 i detta projekt. Det kommer även att kompletteras med asfalt en liten bit på infarten. Framkomligheten kommer under denna tiden vara helt avstängt enligt nedan schema från PEAB / Göttsche Entreprenad.

Torsdag 17:e okt från och med 07:00 Helt avstängt: Kapning av asfalt/asfaltering

Fredag 18:e okt Helt avstängt: Fogning av asfaltskanter

Lördag 19:e okt Helt avstängt: Härdning av fogar/asfalt

Söndag 20:e okt Helt avstängt till kl 17:00: Härdning av fogar/asfalt till 17:00

OBS! Var noga med att planera inför den 17:e – 20:e oktober då totalstopp gäller till hela området mellan dessa datum och inga transporter eller leveranser kan ske fram till våra fastigheter. Totalstoppet/körförbud gäller med början från infarten till Alivallsgatan nere vid ålderdomshemmet men även inne på området. Endast räddningstjänst, polis och ambulans har tillträde vid nödsituation.

Under tiden 17:e och 20:e oktober hänvisas därför vi boende på Alivallsgatan att parkera bilen utanför området då det kommer vara helt stängt som ovan nämnt.

Följande förslag finns som tillfälliga parkeringsplatser

  1. Fänriksgatan, Gratis
  2. Befälsgatan, Avgift, Gästparkering bakom spårvagnshållplatsen
  3. Lilla Regementsvägen, Avgift
  4. Fanjunkaregatan, Enstaka platser, Avgift

Det är viktigt att vi respektera entrepenörens önskemål om att det ska vara helt avstängt/körförbud inne på området så att vi inte lyfter bort grindar eller kör över asfalten/fogar. Anledningen att det är avstängt är för att det skall bli så bra som möjligt med det bästa resultatet och för att vi ska slippa bilspår i fogarna, vi har ju ändå gemensamt genom föreningen lagt massor av pengar i detta.

Med vänliga hälsningar styrelsen Mirre, Patric och Karin

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.